dinsdag 25 december 2012

Kerst 2012.

Kerst 2012.

Na een gezellige eerste kerstdag weer heel rustig hier.
Om 11 uur vanmorgen waren de Brabanders er. Zo'n 10 minuten van te voren krijg ik dan een sms'je. (koffie aan zetten).
3 minuten van te voren belt Fleur me op met de mededeling dat ik de voordeur vast open moet doen want Sofie moet nodig plassen. Eenmaal binnen blijkt dat mee te vallen en duurt het nog even voor ze de w.c. opzoekt.
Zaterdag was ik nog naar Brabant geweest want de tweeling werd alweer 8 jaar. De quilt voor Isa met de dolfijntjes en de hartjesquilt voor Fleur waren al klaar, dus nog gauw wat voor Sofie gemaakt wat ook mee moest daar naar toe.Vandaag brachten ze alle drie hem weer mee, en na een heel gezellige dag hebben de dames al in pyjama, voor ze weer terug gingen even voor oma geposeerd op de bank.Op de terugweg heeft Mirjam nog even een foto gemaakt dat alles al in diepe rust was en de quiltjes al werden gebruikt.


Morgen een rustige dag en lekker even na genieten.
Voor iedereen nog een prettige 2de kerstdag gewenst met hopelijk iets beter weer, en een goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2013.
Groetjes Janny.

4 opmerkingen:

 1. wat leuk, voor al je kleindochters een quilt en zo te zien worden ze goed gebruikt
  ook voor jullie nog een fijne 2e kerstdag en een goed 2013
  groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo te zien zijn ze heel blij met de quilts en ze worden goed gebruikt. Jouw berichtje komt vandaag pas binnen bij mij, gek he? Toch wens ik je nog een fijne 2e Kerstdag, zal wel lukken denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, misschien met een kopje koffie erbij? Leuk dat je me gaat volgen!
  Heb even door je blog gewandeld, mooie quilts en hele leuke engeltjes. Ook je andere kleine engeltjes zijn leuk, schattig hoe ze daar vevloerd op de achterbank van de auto liggen onder, hoe kan het ook anders jouw quilts. Fijne zondag en groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh this looks great.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen