zondag 9 juni 2013

Van alles wat

Eindelijk balkon weer !!!

Dus maar begonnen met de krans van
kurken te fatsoeneren. Door de harde wind van de afgelopen tijd waren er wat dingen afgewaaid.

 
 
 
Van wege het mooie weer met een vriendin naar Delden geweest op de fiets, natuurlijk even naar Ity om een lapje te kopen . Daar kwam ook  een mevrouw binnen lopen om haar huisjesquilt met groene  sashings te laten keuren. Wij vonden het allemaal heel fris staan en hebben het dus goed gekeurd. We hebben gezellig zitten kletsen met een kop koffie erbij.

 
De droomdekentjes zijn ook weer aan de beurt geweest. Een is er inmiddels helemaal af ,en bij de andere moet de bies nog worden gezoomd. 
 
 
 
Hier ligt het nog op de tafel om een keer met de latten,  zo als in  het filmpje op You Tube te dubbelen. Ging wel goed en je krijgt er geen zere knieën van.
 
 
Hierna worden de dahlia- en de zonnebloemquilts afgemaakt. Maar nu eerst naar het balkon om te beginnen met de bies aan de droomdeken te zomen.
 
Groetjes Janny. 

4 opmerkingen:

  1. Mooi, dat droomdekentje en wat handig, dat dubbelen op die manier. Ja, op de grond dat is niets meer voor meisjes van onze leeftijd hè?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Druk , druk, druk zie ik wel met mooie zaken. De huisjes quilt met die groene sashings vind ik erg verrassend, fleurig mooi! Droomdekentje ook mooi hoor! Niet vergeten van het mooie weer te genieten zolang het nog kan!

    BeantwoordenVerwijderen