maandag 4 november 2013

Daar ben ik weer.

Eindelijk na bijna twee maanden weer een keer een blogje.
zelf vind ik dat er wel een goede reden voor is, ben namelijk aan beide ogen geholpen voor staar. Volg natuurlijk wel al jullie berichtjes, dat is van de Ipad  heerlijk om te doen, maar een bericht met foto's plaatsen lukt me niet altijd. Vandaar dat ik vandaag maar eens weer achter de computer zit.
Stil gezeten heb ik niet, en met een tijdelijke leesbril kun je ook een heleboel doen. Zo is de zonnebloem afgemaakt, ik vond het wel leuk om er deze tekst op te maken die we als vrijwilligers van de zonnebloem hadden gekregen.


 
 
Ook is het panel klaar dat ik vorig jaar heb gekocht bij Petra Prins, het hangt al wel boven de bank maar ik moet nog even op stap om een ander ophang systeem te kopen, plus een handig mannetje zoeken die dat kan bevestigen.
 
 
 
 
Ben ook weer bezig om restjes weg te werken, ander worden de bakken zo vol, jullie kennen dat wel. Aangezien nieuwe stofjes kopen altijd leuk is moet er wel plaats voor zijn.
 
 
 
 
Ben nu bezig om een rand van sterretjes te maken , dit ga ik met de hand doen dus daar ben ik nog wel even mee bezig, maar met dit weer is het heerlijk werken. De radio staat op 5 Nostalgia met de evergreen top 1000 , dus dat komt wel goed deze week.
 
Groetjes Janny
 
 

6 opmerkingen:

 1. Blij te horen dat je weer goed kunt zien! Je hebt je tijd wel goed besteed, wat een mooie projectjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat is je panelquilt mooi geworden Janny. Prachtig.
  Met de ster in het midden vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergeet ik helemaal dat je bent geholpen aan je ogen. Ik hoop dat het goed gaat en je weer lekker goed kunt zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn voor je dat het achter de rug is met de staaroperatie, nu kun je weer alles goed zien neem ik aan. Prachtige panel heb je gekocht,hij staat daar mooi boven de bank.De zonnebloem is ook mooi geworden met een leuk gedichtje, en je restenquilt mag ook gezien worden.
  veel luisterplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zal best even lastig zijn geweest aan beide ogen in zo'n korte tijd maar er is vast weere een wereld voor je open gegaan! Gelukkig heb je de laatste tijd nog wel wat aan je hobby kunnen doen. Prachtige quilt ben je aan het maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met name de laatste is erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen