zondag 30 september 2012

Beer van Bep.

Vandaag naar Bep in Hall geweest. Deze keer  met mooi weer er naar toe gereden, en weer een super leuke dag gehad. We begonnen met koffie en worteltaart uit Lochum. Heerlijk. Daarna kregen we ons werkstuk voor vandaag te zien. Een super leuk beertje.
De singertjes stonden inmiddels allemaal op de tafels, dus na wat knipwerk kon er genaaid worden. Als lunch had Bep weer voor lekkere linzensoep met stokbrood en krentewegge gezorgd.   
   
 Carolien had haar antieke quilts meegebracht, ze kon hier heel enthousiast over vertellen. Francis de "singerspecialiste"is niet aan naaien toe gekomen. Ze heeft iedereen van raad en daad voorzien.Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag met dit als resultaat.
 
Groetjes Janny

3 opmerkingen:

 1. Oooh weer zo'n leuke dag bij Bep. Schattig Janny, het beertje.
  Ik heb jammer genoeg vrijdag af moeten zeggen, omdat ik me nog niet goed genoeg voelde om een hele dag in de drukte te zijn. Ik vind 't vreselijk jammer maar misschien een volgende keer dat ik weer van de partij kan zijn.

  groetjes, Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je ook gemist. Ik hoop dat je snel weer de "oude" bent en weer van de partij kunt zijn. Alle goeds gewenst. Groetjes Janny

   Verwijderen
 2. Hoi Janny, wat een leuk beertje, dat heb je weer mooi gedaan. Bedankt voor de mooie verjaardagskaart!
  Groetjes Jilly

  BeantwoordenVerwijderen