donderdag 14 november 2013

Gezellig

Gisteravond weer onze maandelijkse Bee gehad. Er was weer een goede opkomst en het was heel gezellig. En natuurlijk was er weer van alles te zien bij de show and tell. Zelf heb ik het herfstquiltje voor het quilthuisje afgemaakt.


 
 
Ans was hier druk mee bezig,


 
Ook voor de kerst werd al hard gewerkt.
 
 
 
 
Onze lachbekjes waren ook druk gisteravond,
Anja had zelfs een sterretje gemaakt.
 
 
 
Pia heeft de vaart er in met haar huisjes.
 
 
 
Alles bij elkaar voor mij weer een geslaagde avond.
 
Groetjes Janny.

maandag 4 november 2013

Daar ben ik weer.

Eindelijk na bijna twee maanden weer een keer een blogje.
zelf vind ik dat er wel een goede reden voor is, ben namelijk aan beide ogen geholpen voor staar. Volg natuurlijk wel al jullie berichtjes, dat is van de Ipad  heerlijk om te doen, maar een bericht met foto's plaatsen lukt me niet altijd. Vandaar dat ik vandaag maar eens weer achter de computer zit.
Stil gezeten heb ik niet, en met een tijdelijke leesbril kun je ook een heleboel doen. Zo is de zonnebloem afgemaakt, ik vond het wel leuk om er deze tekst op te maken die we als vrijwilligers van de zonnebloem hadden gekregen.


 
 
Ook is het panel klaar dat ik vorig jaar heb gekocht bij Petra Prins, het hangt al wel boven de bank maar ik moet nog even op stap om een ander ophang systeem te kopen, plus een handig mannetje zoeken die dat kan bevestigen.
 
 
 
 
Ben ook weer bezig om restjes weg te werken, ander worden de bakken zo vol, jullie kennen dat wel. Aangezien nieuwe stofjes kopen altijd leuk is moet er wel plaats voor zijn.
 
 
 
 
Ben nu bezig om een rand van sterretjes te maken , dit ga ik met de hand doen dus daar ben ik nog wel even mee bezig, maar met dit weer is het heerlijk werken. De radio staat op 5 Nostalgia met de evergreen top 1000 , dus dat komt wel goed deze week.
 
Groetjes Janny