zaterdag 20 april 2013

Ik ga op reis.......

Ik ga op reis en ik neem mee
        
 
 deze twee gehaakte kroontjes voor 30 april, want ik ga met een vriendin tot 6 mei naar de zon. De Ipad mag mee om jullie blog's te lezen en om het nieuws in Nederland te volgen.
Een koffer die hopelijk niet te zwaar is.
 
 
De top van de dahliaquilt is klaar ,dus daar gaan we na de vakantie weer verder mee.
 
Ik hoop dat het in Nederland ook eindelijk wat warmer gaat worden, en wens iedereen een zonnige en prettige kroningsdag toe.
 
Gr Janny

zaterdag 13 april 2013

Daar gaan we dan !!!

Daar gaan we dan beginnen aan de Mysterynight. We waren om half zes uitgenodigd maar zoals dat met vrouwen gaat waren de eersten al om 5 uur aanwezig. Omdat de zaal nog bezet was moesten we even geduld hebben. Maar vanaf kwart over 5 konden we een plekje zoeken en gaan uitpakken.
Nadat iedereen de naaimachiene en alles klaar had staan heette Joke ons welkom en kregen we de eerste opdracht. Was die klaar dan mocht je de volgende ophalen.


 

Hier heb ik ze even bij elkaar gezet want de foto's van gisteravond waren niet zo scherp.


We gingen allemaal hard aan het werk ,waarbij de monden natuurlijk niet stil stonden. Er werd heel wat gezucht en gekletst. Ook was er een zeer geslaagde pot-luck waar we van hebben genoten. Helaas heb ik daar geen goede foto van.

De bedoeling was dat het een patroon met molentjes zou worden , maar bij sommige dames kwam er een ander patroon uit.


 
 
Zelf was ik niet tevreden over de puntjes, dus vandaag het tornmesje er maar bij gepakt en weer wat los gehaald. Nadat alles weer vast zat de borders er om gezet.
 
 
 
 
 
Dames allemaal bedankt voor een zeer gezellige avond, en hopelijk tot een volgende keer.
 
 
Voor Joke en Ans ,
fijn dat we er bij mochten zijn.
 
 
Groetjes Janny.

donderdag 11 april 2013

Alles of niets.

Gisteravond weer de bee in Wierden gehad. Voor de laatste keer in de oude locatie. We mochten een aantal dames begroeten die voor de eerste keer bij ons kwamen. Ze hadden ook nog mooie quilts mee gebracht voor de show en tell.


 
Miny uit Den Ham had de dames op sleeptouw genomen, gelukkig vonden ze het heel gezellig en zijn van plan om vaker te komen.
Ook al dit moois kwam in de show en tell voorbij.
 
 
 
Vanmorgen naar Holten geweest . Daar was een handwerktentoonstelling van de Vr van Nu.
 
 
 
 
Daar waren ook mooie quilts te zien.
 
 
 
Vanmiddag naar Enter geweest voor de Dahliaquilt van Hermie.
Wat is het toch altijd gezellig met quilt dames bij elkaar.
 
 
 
Morgenavond nog de Mystery Night georganiseerd door Joke en Ans. Maar daarover later meer want het is voor ons echt een Mystery.
 
Groetjes Janny.